Don’t fall for sweet words, fall for sweet efforts

Ai cucerit-o și va fi a ta pentru totdeauna. Dar oare reușești să o ții lângă tine sau ” totdeauna ” este un termen limitat?
Pentru că în timp ce tu o lași rece, altul ar putea să ți-o încălzească. Cu cât o răcești tu, cu atât mai mult o să caute căldura în altă parte.
În timp ce tu îi scrii ” ce faci? “, altul o poate duce cu mintea prin toate colțurile lumii. O face să-și imagineze, să gândească, să-și testeze noi limite ale propriei sale minți, în care tu nu o să fii prezent.
Altul îi poate pune în evidență toate calitățile și o poate face să se simtă cea mai atrăgătoare și interesantă femeie, în timp ce tu ai uitat să o mai faci să se simtă specială. Tu te-ai obișnuit cu trăsăturile ce la început te-au atras în mrejele ei, dar ai uitat să-i mai aduci aminte cât de frumoasă e; nemachiată sau nu, somnoroasă sau nu, zâmbitoare sau nu.
În timp ce tu o lași să adoarmă plângând, altul o poate face să vrea să stea trează toată noaptea. Printr-un impuls, printr-o conversație, prin niște idei pe care tu nu le-ai avut.
În timp ce tu uiți de voi și de tot ceea ce înseamnă ” voi “, cei care așteaptă o greșeală de-a ta își aduc aminte ce contează pentru ea. Și dacă tu ai uitat de aniversarea voastră, să nu o judeci când va fi la 10-a aniversare cu altul. Dacă ajunge acolo, înseamnă că el nu a uitat tot ceea ce tu nu-ți aduceai aminte la momentul potrivit.
Iar dacă tu nu-i demonstrezi iubirea prin fapte, ea va aprecia din ce în ce mai mult floarea ruptă de la un colț de bloc pe care i-o aduce altul. Nu vrea cadouri scumpe, nu vrea luna de pe cer, nu vrea să te sacrifici pentru ea. Chiar și o păpădie pe care i-o pui după ureche poate însemna un gest uriaș. Dar tu nu-i oferi nimic; nici ieri, nici azi, nici mâine.
Tu o pui pe locul doi. Ai pus-o, o pui și o vei pune, pentru că ți se pare normal să fie acolo mereu, pentru tine. Când va fi fericită în brațele altuia, să nu te întrebi de ce. E simplu. Pentru el, ea este pe locul întâi. Mai presus de prieteni, mai presus de distracții, mai presus de orice.
Când va pleca, să nu te întrebi de ce. Și poate nici acel ” el ” nu e perfect. Dar știe să aprecieze ce are și să păstreze ce a câștigat. Pentru că o femeie se câștigă cu inima, dar important e să o păstrezi cu capul. Iubirea nu este de ajuns dacă faptele nu o susțin. Așa că nu te întreba de ce o pierzi, caută soluții să o păstrezi. Când scapi situația de sub control, părerile de rău sunt de prisos. Nu-ți cere scuze atunci când nu mai e a ta. Scopul tău era să-i dai motive să stea, nu să plece.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s