karma nu uită

Spune-i că e doar un plan B și nu mai încerca să o ții pe loc. Fii bărbat și asumă-ți nopțile în care îi spuneai cât de mult îți place tot la ea, că ai vrea să fii bărbatul vieții ei și că simți că veți trăi chestii mișto.
Dacă nu poți face asta, las-o să fie fericită alături de cineva care să o iubească așa cum e ea, cu capul în nori și nebunii în minte.
Nu poți să-ți iei bagajele ordonate de ea și să pleci, ca să te întorci mai apoi șifonat și cu dezordine în suflet, tot la ea. O femeie simte când nu are loc în inima ta și va veni o zi în care nu vei mai avea la cine să te întorci. Nu-ți va mai face ordine în minte și-n suflet. Va pleca și vei realiza că poate ea era tot ce-ți puteai dori. Dar ce să-ți fac dacă tu rătăcești prin alte îmbrățisări?
Dacă nu vrei s-o iubești, las-o să adoarmă în alte brațe care ar putea să-i ofere căldura pe care o voia de la tine. Las-o să-i zâmbească celui care știe cum să-i vorbească și las-o să-l iubească pe cel care merită toată iubirea ei. Nu trăi cu impresia că va fi acolo la nesfârșit. Toate au o limită, nu uita.
Există o karmă pentru toți și ea va ști ce furtuni ai provocat într-un suflet ce tânjea după tine. Și va veni și rândul tău. Asta dacă… nu a venit deja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s