joc murdar

Eu nu m-am jucat cu tine. Eu te-am învățat cum să joci. “

Așa îmi zice acum cel care a trișat în jocul în care miza era iubirea. Ai jucat murdar și-ți mulțumesc! Acum știu cum să joc, dar nu te supăra că aplic ce am învățat și pe tine.
Am pariat totul, ca într-un joc riscant de poker. Eram Asul din mâneca ta, păcat că tu ai preferat dama! Am pierdut amândoi, eu tot ce-am pariat, iar tu pe mine.
Eu eram nebună după tine, iar tu ai ales un biet pion, într-un joc de șah în care eu mi-am primit mat. La final, toate piesele se întorc în aceeași cutie, doar că eu lângă tine n-o să mai vin. Nu mai sunt un nebun pe tabla ta, sunt regina care de acum va face ce vrea așa cum tu ai făcut cu inima mea. Dacă stau să mă gândesc mai bine.. te-ai cam jucat cu mine. După, am învățat și singură să joc. Bineînteles, după regulile mele, că ale tale mi-au cam călcat pe suflet. Așa că, dragule, nu te mai aștepta la aceeași ” eu ” de fiecare dată când mă suni. Sun-o pe ea. Poate că e asul acum sau poate a rămas doar o simplă damă. Poate ei îi place jocul ăsta și îi acceptă regulile.
Baby, tu m-ai învățat jocul, dar îți arăt eu cum se joacă de fapt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s