dacă atât poți oferi, atât primești!

Poza asta mă irită teribil. Ce-ar fi să nu mai generalizăm, dragilor? 🙃

De ce le judeci pe cele mai slabe de înger care se aruncă în brațele tale când le arăți ce mașină de fițe ai, dacă tu doar cu atât poți să le impresionezi? Le promiți cadouri scumpe și vacanțe de vis și mai apoi tot tu le cataloghezi ca fiind pe interes.
Spune-mi dragule, de ce postezi atâtea poze cu mașina ta și alte bunuri materiale pe care le posezi și mai apoi te plângi de cât de nenorocite și de profitoare au fost femeile din viața ta? Spune-mi și mie, te rog; când ai scos ultima dată o fată la plimbare de mână pe stradă, ca să vă cunoașteți mai bine? Când i-ai propus să admirați stelele de pe o pătură așezată sub cerul liber și nu din bolidul tău pe care-l venerezi pe contul de insta/facebook? Când ai oferit ultima oară o floare și nu un buchet uriaș?
Cu alte cuvinte, când ai încercat ultima oară să cucerești o femeie prin ceea ce ești, nu prin ceea ce ai? Dacă nu ești în stare să te joci cu mintea ei, nu recurge la metode materiale. Nu îți asigură un viitor frumos și nici o femeie adevărată lângă tine. Cea pe care tocmai ai cucerit-o cu o geantă de firmă, va pleca de lângă tine la fel de rapid ca mașina ta atunci când se face verde la semafor și vrei s-o impresionezi.
Așadar, până vei învăța să cucerești o femeie cu ceea ce ai în cap și în suflet, încetează să ne mai bagi pe toate în aceeași oală. Un bărbat adevărat știe să facă diferența, deci, fii bărbat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s