karma

Cea mai bună răzbunare?

Draga mea, în vocabularul tău nu ar trebui să existe acest cuvânt. Nu te-ar încălzi cu nimic, decât cu vreo câteva ore de satisfacție. Te mulțumești cu atât?
Eu una, nu. Mie îmi place să stau cu mâinile-n sân și să aștept ca fiecare să-și primească răsplata. Sau, mai bine, picior peste picior, într-o locație unde pot bea o cafea bună. Pentru mine, ăsta e un mic moment de liniște.

Draga mea, să nu stai în casă să-ți plângi de milă. Fii la fel de veselă ca de fiecare dată când ți se spuneau minciuni dulci fără ca tu să știi. Dar de data asta, dulce să-ți fie doar cafeaua.

Îmbracă-te cu rochia preferată, asorteaz-o cu un zâmbet cald și ieși în lume. Fii fericită, îi vei induce în eroare. Când toți te judecă, tu să nu-i asculți. Niciodată nu vei putea fi pe placul tuturor. Muncește cu propria persoană ca să devii ceva frumos, demonstrând astfel că ești puternică. Vei străluci într-un final și nu-ți vei mai aminti de ei, iar asta doare mai tare ca o răzbunare de moment.

Pentru tine, fericirea abia a bătut la ușă, căci ai scăpat de oamenii toxici din viața ta. Pentru ei, karma a pregătit destule. Tu doar privește cum își primesc răsplata și bucură-te că ai ales să ai răbdare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s