iar și iar

Sună-mă când stai singur în pat cu ochii țintiți în tavan și cu gândurile în neant. Liniștea te ajută, dar baby, știi că și vocea mea te ajuta la fel de mult, cândva. Suntem diferiți și nu te pot înțelege mereu, dar știi că măcar reușesc să-ți liniștesc pornirile înflăcărate ale micilor vulcani ce se ascund în mintea ta. Când altele n-o să-ți poată încălzi decât patul, tu caută-mă în lunile friguroase ce vor urma și promit să-ți încălzesc sufletul.

Baby, eu continui să scriu despre tine, cu sufletul bucăți și mintea pierdută printre scenarii. Și poate să-mi spună o lume întreagă că ești un monstru.. le voi răspunde că monștrii mei îți pot face față. Am învățat să adun bucățile din mine de fiecare dată când mă lovesc de atitudinea ta, dar cum aș putea învăța să te scot din minte? Tu îmi faci rău și doare, dar când privirea ta mă străpunge dincolo de verdele meu cel mai adânc, sunt gata să cred că nu mi-ai provocat decât niște banale zgârieturi.

Suntem atât de diferiți, dar niciodată nu ne putem abține. Două extreme ce vor continua să se atragă iar și iar. Și iar.

2 Comments Add yours

  1. imaginarycoffee says:

    E o atracție toxică! Irezistibilă, dar toxică!

    Liked by 1 person

    1. Categoric. Dar până la urmă, ce nu e toxic în zilele noastre..?

      Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s