doamna și vagabondul

În spatele tatuajelor și a privirii arogante, se ascunde un suflet de milioane, iar sub imaginea ei de femeie puternică poţi găsi o inimă care tânjește după zâmbetul lui.
Și mi-ar plăcea să scriu despre o poveste de iubire, doar că ea se pierde în ochii lui, el printre alte inimi rătăcite. Și chiar dacă se regăsesc întâmplător, se uită mai apoi.. ea după el pe străzile pustii, iar el, pe ea.
Și-ar da orice pentru el, pentru că-i plac băieții răi. Și chiar de-și face griji pentru el în timp ce el le poartă altora de grijă, ar refuza oricând un suflet bun pentru un gest de-al lui, cât de mic.
Și momentan ar refuza chiar și bărbatul ăla care i-ar garanta un viitor fericit și ar fi tatăl perfect pentru copiii lor. Ea vrea în continuare nopţi albe în care să se piardă amândoi, deși știe că de dimineaţă o va lua de la capăt și el dispare.
Așa e ea fericită. Printre zile trăite în lipsa lui și nopţi în care va adormi cu el în gând, mai are puterea de a zâmbi. Care e secretul? Gropițele lui și o inimă de vagabond.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s