urmează-ți visul!

E important să-ți urmezi visurile și nu să fii ceea ce vor alții să fii.

Cât despre mine, până acum am fost lăsată să-mi urmez visul. Părinții mi-au fost alături la orice oră. Pot spune că sunt un copil norocos, dar am dat singură cu piciorul în acest noroc. În august, am picat la Poliție; la probele sportive, desigur, cu 2.26. Am vrut și vreau în continuare să dau în ianuarie, dar fiindu-mi frică de un eventual eșesc, am ales să mă înscriu și la facultate. Am zis că reușesc să le îmbin pe amândouă, dar n-a fost chiar așa.

Acum sunt în punctul în care pregătirea mea pentru Poliție scârțâie, iar șansele de a intra sunt 50-50. Iar dacă pic din nou, absența mea de la facultate îmi va strica toată situația.

Am avut alături pe cel mai important omuleț, pe care îl iubesc nespus, pe ‘ sora ‘ mea și am mai urmărit și acest video cu ochii cât cepele. Am tras concluzii și am realizat că dacă ai un vis, trebuie să-l urmezi. Nu există variante ” în caz că “. Există muncă, perseverență și reușită. Dacă aș fi gândit limpede și acum câteva luni, probabil acum mergeam cu fruntea sus spre Câmpina. Dar după cum se spune.. niciodată nu e prea târziu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s