haos

Printre capricii și defecte, sunt doar un suflet care tânjește după iubire. Ceea ce pentru mine era iubire, pentru unii era ” ești o ciudată “. Am realizat, poate prea târziu, că am nevoie de un om care să-mi înțeleagă haosul ce-mi curge prin vene. Să îl hrănească zi de zi cu doze mici de iubire și nebunie în egală măsură. Așa cum alții mi-au fi oferit flori și promisiuni, dar care la final ar fi ajuns la inevitabilul ” nu te mai înțeleg “.

Nu poți înțelege un om care visează cu picioarele pe pământ, care vrea iubire fără dulcegării și care astăzi te iubește până dincolo de stele, dar pentru mâine nu e nimic sigur. De ce nu ar fi? Pentru că aleg să te iubesc azi ca și cum mâine nu ar exista. Pentru că prefer să te țin în brațe și să-ți ascult inima, decât să aud ce planuri ai pentru noi peste 5 ani și pentru că vreau să trăiesc momentul cu tine acum, nu anul viitor. Și dacă vei face asta, îți promit că voi fi acolo până la final.

Dar dacă nu mă înțelegi, fă-mi un bine și pleacă. Voi aștepta omul cu același gram de nebunie ca mine, pe care o să-l fac fericit și fără să fie nevoit să mă înțeleagă mereu. Și poate voi fi o ciudată și pentru el, dar diferența e că el va iubi asta la mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s