rămas bun!

on

Astăzi pleci de acasă şi nu te mai întorci, bunico! Ai luptat vitejeşte, dar viața ne demonstrează uneori că nu totul e corect şi că indiferent de situație, dacă vrea să câştige, câştigă. Ai fost o eroină şi aşa vei rămâne pentru mine. Cu o poveste uimitoare în spate şi cu un trecut plin de răni, fizice şi psihice, ai luptat până în ultima clipă, aşa cum ai făcut toată viața. Ai trecut prin mult prea multe, bunico, dar ai rezistat cu o tărie de fier. Pentru ce? Iată: patru copii te plâng acum şi îți promit că nu te vor uita niciodată. Şi mai ai şi nepoții, bunico; şase fete şi un băiat suspină acum că tu pleci.. cine ne va mai primi cu căldură în căsuța cu miros de mâncare pe plită? Cine ne va mai povesti atâtea lucruri despre vremurile de mult apuse? Cine ne va mai spune glume bune, dacă doar tu ştiai cum să ne faci să râdem indiferent de situație? Cine ne va da povețe de aur aşa cum ne dădeai tu?
Când am intrat în salonul tău, mi-ai spus de pe patul de spital că eşti în stațiune şi că te relaxezi. Ştiai că nu ți-e bine, dar tot aveai simțul umorului la purtător. Se pare că te-ai relaxat, dar n-ai mai vrut să te trezeşti din această stare de ” bine “.
Sper ca acolo sus să-ți fie tot bine, să stai în stațiune şi să îți iei revanşa pentru toate câte ai suportat cu îndârjire în această viață crudă.

5 Comments Add yours

 1. Dora says:

  Dumnezeu sa o aiba în paza lui

  Liked by 1 person

  1. Adelina says:

   Mulțumesc! ♥

   Liked by 1 person

 2. Zbor lin spre Paradis!

  Liked by 1 person

 3. annyanny2017 says:

  Foarte trist imi pare rau. Sunt sigura ca de acolo sus te va veghea pe tine si pe cei pe care i a iubit. Si eu am pierdut o bunica vitregă dar ma iubit mai mult ca o bunică naturală. Au trecut mulți ani eu eram mica pe vremea aceia. Dar in toate momentele grele din viața mea și atunci când st supărată o simt aproape si pe toate persoanele pe care le am pierdut. Dumz sa o aibe in paza e greu pentru orce copil care is pierde o bunica etc. Durerea o ti in suflet toată viața chiar dacă pare că esti bine nu e asa. Îmi place blogul tau eu am revenit după ceva timp aici ca am trecut printr-o perioadă mai grea și timpul nu prea mi a permis sa intru. Incerc sa recuperez de acum în colo. E bine pt sufletul nostru sa scriem pe blog mai ales cand nu ai cu cine vorbi. Succes în continoare cu blogul eu una mai am de recuperat

  Liked by 1 person

  1. Adelina says:

   Mulțumesc din suflet şi baftă multă!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s