I love you more than I love coffee ☕

on

Nu consum cafea în mod obişnuit, dar acum am o poftă nebună de cafea cu lapte. Şi mai am şi chef de scris, căci licoarea asta magică mă trimite cu gândul la omul lângă care dacă o beau, are un gust de zece ori mai bun. De fapt, orice aş face lângă acest om, e mai bun. Pot râde, pot vorbi, pot plânge, pot fi eu. Şi mereu am fost, căci energia pe care mi-o transmite mă face să cred că prietenii adevărați există şi că ei sunt cheia spre o lume mai bună.
A fost lângă mine când alții au preferat să plece. A rămas cu mine chiar dacă i-am greşit. A ştiut să mă ierte când poate nici eu nu m-aş fi iertat. Mi-a ascultat supărările, deşi ale ei erau mult mai mari. Şi-a rupt mereu din timpul ei doar pentru a-mi face loc şi mie. M-a făcut să vreau să n-o pierd, să n-o dezamăgesc, să n-o las la greu. M-a învățat că prietenia adevărată există, atunci când încetam să mai cred în asta. Spre deosebire de mulți alții, ea a fost, este şi va fi omul pe care îmi voi dori să nu-l pierd vreodată. Pentru că spre deosebire de mulți alții, nu m-a lăsat la greu, nu mi-a trădat secretele şi nu m-a făcut vreodată să regret că a apărut în viața mea.
Iar asta.. asta e pentru zâmbetul tău, pentru sinceritatea şi pentru prietenia necondiționață care îmi face viața mai frumoasă. Pentru cafeaua de la orice oră, pentru îmbrățişări calde şi plimbări lungi, pentru nopți nedormite şi distracții, pentru rundele de gătit-intensiv şi prăjiturile tale delicioase, pentru lampioane şi dorințe, pentru amintirile nenumărate şi pentru că eşti tu!
Primăvara începe cu tine şi cu o cafea cu lapte.

2 Comments Add yours

 1. Iosif says:

  “Una dintre cele mai frumoase calitati ale unei prietenii adevarate este sa întelegi si sa fii înteles.” – Seneca –
  Sa va fie viata o eterna primavara !

  Liked by 2 people

  1. Adelina says:

   Atunci sunt bucuroasă să am parte de o aşa prietenie, căci ea mă înțelege mai bine ca oricine! ♥

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s