te rog, nu!

Nu-mi oferi linguşeli, căci nu asta înseamnă iubire. Nu-mi spune că totul va fi bine, spune-mi că am greşit şi ajută-mă să repar. Nu-mi impune limite, fă-mă să le depăşesc. Nu mă transforma în servitoarea tău, căci iubirea e despre cum ne completăm, nu despre cum ne controlăm. Nu-mi sugruma relațiile cu ceilalți, aşa mă omori şi pe mine; ca spirit, ca fire, ca energie. Nu mă poseda pentru că dragostea te face liber, nu te închide în coşmarul propriei vieți. Nu deveni cea mai mare frică a mea, fă-mă să vreau să ajung acasă cât mai repede pentru că ştiu că acolo eşti tu.

Fii al meu şi voi fi a ta. Respectă-mi dorințele şi îți voi oferi Raiul. Încalcă-le şi voi dispărea din viața ta.

9 Comments Add yours

 1. Iosif says:

  Buna Adelinaioana !
  Ti-am citit majoritatea postarilor si tare mi-a placut stilul si subiectele. Scrii frumos, cu Sufletul, se vede de la o posta ca esti îndragostita de ‘EL’ ! Felicitari !
  O noapte faina !

  Liked by 1 person

  1. Wow! 😍 mulțumesc din suflet, mă bucur enorm să aud că articolele mele sunt apreciate de oameni care ştiu cu adevărat ce înseamnă arta cuvintelor. Mulțumesc mult, noaptea mea va fi cu siguranță mai faină datorită acestor vorbe!

   Like

 2. Iosif says:

  Multumesc pentru primirea calduroasa ! Sper din toata inima sa te tina acest entuziasm pâna la sfârsit. Nimeni nu m-a primit în casa virtuala cu asa mare bucurie. Eu sunt o fiinta controversata obisnuit sa-mi exprim în cuvinte, gândurile si sentimentele sincere, brute, pe care le percep citind articolele, fara artificii aparente de ipocrizie si/sau compromisuri/devieri de la Adevarul absolut, în toata ‘nuditatea’ Lui !

  Liked by 1 person

  1. Un om care îți apreciază munca va fi mereu bine primit. Sunt bucuroasă să primesc feed-back-uri pozitive, dar şi mai încântată sunt de cele negative, întrucât mă ajută să evit clişeele şi să evoluez în ceea ce fac. Aşadar, de ce să nu fim răutăcioşi cu oamenii care încearcă să ne facă un bine?Mulțumesc încă o dată! 😊

   Like

   1. De ce să fim* 😅

    Like

 3. De ce să fim* 😅

  Like

 4. Iosif says:

  Adelina, am înteles de la început sensul pozitiv al expresiei, nu-ti face complexe pentru erori. Si eu fac si voi mai face cu nemiluita, însa oameni supusi greseli si erorilor suntem cu totii. “Errare humanum est.”
  Sa ai o zi de primavara în Suflet, draga Adelina ! 🙂

  Liked by 1 person

  1. Iosif says:

   *greselii (déjà am comis eroarea) 🙂 ))

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s