e pentru viață

” Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic. ” – Albert Einstein

Ei bine, asta e pentru viață!

4-seasons-tree-wall-art

E pentru ghioceii din martie care mă fac să realizez că totul e atât de fragil. Pentru vremea capricioasă din aprilie asemănătoare oamenilor; se pot schimba la 180 de grade în mai puțin de câteva minute. Pentru florile din mai care mă ajută să văd lumea în culori.

Pentru copilul din mine de care îmi aduce mereu aminte iunie. Pentru mirosul de scoici din luna lui cuptor care mă ademeneşte să-mi port paşii către plajă. Pentru stelele de pe cerul senin din august care mă îndeamnă să visez.

Pentru septembrie care îmi aduce aminte că după o vacanță binemeritată mai trebuie să şi muncesc. Pentru octombrie care mai adaugă o mărgea la şiragul vieții mele. Pentru noiembrie cel friguros care mă afundă în fotoliu cu o ciocolată caldă şi o carte bună.

Pentru luna cadourilor, atunci când magia sărbătorilor ne inundă sufletele. Pentru prima lună a noului an în care îmi promit mereu că voi face mult mai mult față de câte am făcut până în prezent. Pentru temperaturile cu minus din februarie care mă fac să-mi fie dor de soare din ce în ce mai mult.

Şi, din nou, ghioceii. Mor şi reînvii odată cu natura, dar nu uit niciodată să profit de orice moment şi asta indiferent de vreme. Viața e aşa cum o faci tu să fie. Dacă ştii să vezi frumosul din tot ce te înconjoară, atunci poți şti că trăieşti şi nu te rezumi doar la a supraviețui.

Fă din orice lucru aparent obişnuit, un motiv pentru a zâmbi!

2 Comments Add yours

  1. Andreea says:

    Foarte frumos! 🙂

    Liked by 1 person

    1. Mulțumesc mult! 😙

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s