la mulți ani, suflet drag!

Olla, sărbătoritule! Am renunțat la acel filmuleț cu poze în favoarea acestor rânduri prin care încerc să-ți urez un călduros la mulți ani şi să îți spun cât de mult însemni pentru noi, oamenii din jurul tău. Teoretic, acest articol trebuia să ajungă la tine la 00:00; practic, cele două zile de mers cu autocarul şi-au cam spus cuvântul.

La mulți ani! La mulți ani plini de zâmbete, fericire, râsete, belşug şi realizări! Astăzi e despre tine, sweetheart! E despre omul frumos care le face şi celorlalți viața mai frumoasă, mai amuzantă, mai veselă. E despre felul în care vorbeşti, te porți si gândeşti. Eşti omul care a fost mereu acolo, atât la bine cât şi la greu, indiferent de circumstanțe. Cel care a avut întotdeauna o vorbă bună de spus, o glumă care să te facă să râzi când nici măcar un zâmbet nu mai puteai schița sau un sfat potrivit pentru a-ți limpezi gândurile. E despre prietenia pe care ne-ai oferit-o fără a cere nimic la schimb, despre felul în care ne-ai primit în casa şi în viața ta; cu brațele larg deschise! E despre micile conflicte şi neînțelegeri care ne-au apropiat mai mult în loc să ne depărteze.

19369744_738839859622095_1568056532_n

E despre nenumăratele seri în jurul focului de tabără, despre stelele căzătoare pe seama cărora ne-am pus dorințe, despre momentele când, sub cerul liber, având ca pernă abdomenul sau coapsa celui de lângă noi, povesteam, glumeam, râdeam şi nu realizam că ăsta e abia începutul a tot ceea ce avea să urmeze. Ce-i drept, nu aveam de unde şti că vor urma atâtea clipe de neuitat. Încă nu am reuşit să-ți mulțumesc îndeajuns pentru ziua de 29 octombrie, pentru petreceri şi distracții, plimbări şi drumeții, pentru Max şi Javreaux, pentru tot ce am făcut împreună de Crăciun, de Paşte şi chiar pentru zilele în care nu era nimic special însă am făcut noi să fie. Pentru faptul că m-ai înțeles mereu şi mi-ai acceptat orice decizie, pentru sprijin, gânduri bune, optimism si îmbrățişări calde. Îți mulțumesc! Pentru ce? Pentru acest an memorabil, din august şi până acum.

La mulți ani! (alături de noi, bineînțeles)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s