ia măsuri!

Mă mai desparte o zi de momentul în care voi pleca către locul în care îmi voi petrece o mare parte din vacanță şi încă vreo două până când voi ajunge acolo. Vor urma câteva rânduri şi despre acel loc, însă momentan intenționez să scriu despre ce simt acum, pe picior de plecare. Ştiu că sunt doar două luni şi nu vreau să dramatizez sau să par absurdă, dar îmi vor lipsi nespus prietenii. Acel ” drum bun ” şi îmbrățişările primite în ultimele zile din partea lor mă fac să zâmbesc şi să mă gândesc la faptul că sunt un om al naibii de norocos. De ce zic asta? Pentru că în prezent este destul de greu să îți faci amintiri aşa cum am reuşit eu să-mi fac, din moment ce totul se consumă în lumea virtuală. Un prieten cu care vorbeşti pe messenger, râzi cu ajutorul ” 😂 ” şi îi transmiți sentimentele prin ” 😘😍❤ ” nu are grad de comparație cu cel alături de care râzi pentru că unul din voi s-a împiedicat, căruia îi spui față în față bucuriile şi supărările tale iar el te sprijină sau pentru care o îmbrățişare sinceră este cea mai mare dovadă conexiunii sufleteşti pe care ați stabilit-o. 

Îmi vor lipsi zâmbetele, glumele, râsetele, plimbările, jocurile, filmele, distracțiile, voia bună şi energia pozitivă cu care mă încarcă ei, prietenii mei. Vara mea va fi superbă, ştiu asta, doar că toate cele enumerate mai sus sunt clipe unice şi nu le pot trăi decât în prezența oamenilor care mi-au arătat că viața e frumoasă şi că trebuie să profiți de ea cât mai ai timp. 

Renunțați în fiecare zi pentru câteva ore la telefoane, la rețelele de socializare, la tot ceea ce vă creează iluzia prieteniilor adevărate şi a unei vieți fericite. Luați-vă prietenii şi cunoaşteți locuri noi, prindeți răsăritul, stați în jurul unui foc de tabără şi povestiți, cântați, organizați o drumeție, mergeți la mare, la munte; faceți ceva! Ceva demn de a umple paginile unui jurnal, de a fi povestit copiilor şi nepoților. Viața este aşa cum decizi tu să fie, iar dacă nu faci nimic în această privință, nu te plânge că nimeni nu te iubeşte, că eşti trist şi plictisit.
 Ia măsuri!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s