you

Asta e pentru tine, omul care mă face să râd în orice seară pe o bancă în parc şi care îmi ascultă toate poveştile ca şi cum ele chiar ar fi interesante ( recunoaşte că unele nu sunt deloc aşa ). Ți-am spus că scriu atunci când vreau să mă eliberez de tot ce țin închis în suflet sau în minte. Consider, deci, că telefonul din mâna mea este o ființă căreia chiar îi pasă de ceea ce gândesc sau ce simt şi încep să ” vorbesc ” cu el, în ideea că îți va transmite acest mesaj.

                            

În această seară am simțit nevoia să-ți mulțumesc! Îmi este mult mai uşor aici. Poate ți se va părea ciudat ceea ce fac, însă cred că-ți sunt recunoscătoare pentru câteva lucruri. Pentru că avem atâtea în comun şi din acest motiv nu mai am rețineri; îți mărturisesc orice chestie care, în viziunea mea, era aparent ciudată până să-mi spui că şi ție ți se întâmplă la fel. Pentru motivația pe care mi-ai oferit-o în legătură cu acest blog, o să țin cont de ceea ce mi-ai spus. Pentru că, dacă tot veni vorba, datorită ție am mai scris câteva rânduri. Pentru că mă faci să râd în hohote şi câteodată nici nu înțeleg cum reuşeşti asta. Pentru că ai răbdare să flocoşesc toate pisicile pe care le văd pe stradă, ştii că le iubesc. Pentru acea îmbrățişare de la colțul străzii pe care mi-o oferi ori de câte ori mergem spre casă. Prin tine am avut ocazia să cunosc şi alți oameni frumoşi, iar în prezența ta am trăit momente drăguțe, amuzante, ciudate ( la fel ca alarma de la telefonul tău) şi lista ar mai putea continua.

În concluzie, mi-ai intrat la inimă într-un timp extrem de scurt. Sunt clipe, oameni şi fapte care nu se uită iar tu eşti unul din ele!

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s