ți-am promis!

  Rândurile acestea sunt doar pentru tine, dragule! Dacă cineva le va considera prea dulci, îl rog politicos să părăsească această pagină.
  Poate că nu am reuşit să-ți spun vreodată cât de mult te iubesc, aşa că o voi face aici, sau mă rog, voi încerca. Şi nu, n-ai fost vreodată iubitul meu, însă circumstanțele au făcut ca după tata, tu să fii al doilea bărbat, dacă îți pot spune aşa, pe care chiar îl iubesc.

  Doar prin tine am reuşit să mă descopăr, să realizez că sunt capabilă de mult mai mult şi să renunț la a mă mai subestima. Mă cunoşti ca în palmă şi reuşeşti să-mi anticipezi orice gând mai bine ca oricine. Mi-ai acceptat toate stările, toate toanele şi toate capriciile pe când alții renunțaseră de mult. Ai ştiut mereu când aveam nevoie de singurătate şi când aveam nevoie de tine. 

  Discuțiile noastre de oameni ” intelectuali ” m-au făcut să râd în hohote. Momentele în care aveai replică la orice mă făceau să o iau razna şi să-ți promit că nu o să mai vorbesc cu tine niciodată, ca o fetiță de 4 ani. Dar uite că acum îți scriu aceste rânduri, puțin pe lângă câte am să-ți spun, sperând însă că vei zâmbi atunci când le vei citi. Ai grijă de tine! În scurt timp începi un nou capitol din viața ta şi ştiu că te vei descurca, e în firea noastră, a scorpionilor. Ne vor despărți mii de kilometri, dar vom putea privi acelaşi cer.

   Îți mulțumesc!

4 Comments Add yours

  1. costiadiana says:

    baaaaaa….❤😔

    Liked by 1 person

  2. Irina toma says:

    Vrem mai muuult, Ade! ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s