Hai să facem cunoştință! (:

Bună, cititorule!

Sunt Adelina, am 17 ani şi jumătate şi sunt din județul Botoşani. Am luat hotărârea de a-mi face acest blog astăzi, deşi mă gândeam de ceva timp la asta, datorită cărții #eusuntfemeie. Genială carte! Pot spune că paginile ei m-au convins să îndrăznesc să-mi exprim gândurile şi impresiile într-un mod sincer şi lipsit de rețineri.

Revenind la subiect, sunt elevă în clasa a-XI-a la Liceul Teoretic ” Grigore Antipa “, la un profil pe care l-am ales datorită înclinației spre biologie, mai exact ştiințe ale naturii. Pot spune că am un colectiv mai mult decât genial întrucât suntem mereu uniți atunci când trebuie şi cred că fără diriginta noastră n-am fi reuşit asta. Tot aici am cunoscut un om special care ştiu că indiferent de ce se va întâmpla cu noi în această lume, va avea mereu un loc în sufletul meu pe care nu-l va putea ocupa nimeni, niciodată. Am multe amintiri şi din generală, însă nimic nu se compară cu cei aproape 3 ani petrecuți alături de ei, de colegii şi de profesorii acestui liceu modest, dar perfect pentru mine. 

De mică am locuit în oraş, însă din anumite motive m-am mutat împreună cu ai mei la țară. Consider că acesta a fost începutul unei copilării perfecte; gaşca de copii de pe ulița bunicii, juliturile în coate şi genunchi, bălțile cu noroi pe care nu le ratam niciodată, hoții şi vardiştii, zarzării verzi cu sare şi lista ar putea continua ( fără tablete sau alte gadgeturi ). Cel mai important lucru care mi s-a întâmplat a fost la grădiniță, atunci când mi-am cunoscut cea mai bună prietenă. Ce ştiam noi atunci despre prietenie? Dacă împărțeam pufuleții, cariocile şi mergeam de mână acasă, era perfect. Timpul a trecut, prietenia a evoluat şi acum ne găseşte în aceeaşi formulă.

Sunt o persoană care vorbeşte foarte mult, iar atunci când scriu, proporțiile sunt aceleaşi. O să mă opresc totuşi aici şi sper că e un început bun, rămâne să mă cunoaşteți mai mult prin prisma articolelor ce vor urma.

Mulțumesc şi o seară faină!

6 Comments Add yours

 1. robinho17 says:

  Baftă cu blogul ! 🙂

  Liked by 1 person

  1. Îți mulțumesc! 😊

   Like

 2. Ana says:

  Bafta multa! 😍

  Liked by 1 person

  1. Îți mulțumesc! ❤

   Like

 3. Irina toma says:

  Frumos ❤

  Liked by 1 person

  1. Mulțumesc! 😊

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s